Statlige skilt i emalje

Webshop for standard signs
 • Håndverk

  Kvalitet siden 1983

 • Kjapp levering

  Direkte fra vår egen produksjon

 • Råd

  Involvert i prosjektet

 • Varig

  Varig reklame for merkevaren

borden gemeente emaille

 

Våre mange kunder fra staten bruker emaljeapplikasjoner for gateskilt, tidevannsmålere, monumentskjold, termometer, våpenskjold for fylker, etc.

Den holdbare applikasjonen, klassiske utseende, kvaliteten og gode prisen er alle grunnene til at Willems Classics er den foretrukne leverandøren til staten som velger emalje, tinn eller aluminium.

Emaljeskilt indikerer privat vei, ingen gjennomgang, varsel om tauing så vel som (retnings) skilt, og trafikkskilt er blant våre standard emaljeproduksjoner.

TopEmaille er nøkkelordet i alt dette, og representerer håndlaget emalje produsert tradisjonelt.  Baket i ovnen for hver farge ved 800°C.

Motstandsdyktighet mot graffiti og UV vil skjerme disse praktiske skiltene fra skade. 

Bortsett fra de mange kjente retningsskiltene forsyner vi også våpenskjold for fylker, stater og ambassader i emalje.  Fortiden og fremtiden går hånd i hånd.
Ofte viser en fasade både den gamle tradisjonelle logoen så vel som den moderne oppdaterte versjonen.  Vi kan produsere denne kombinasjonen på en stilig måte, i værbestandig emalje.
For byfeiringer og jubileum forsyner vi også små emaljeplaketter som en suvenir som detaljvirksomheter kan feste til sine fasader.
 
Mulighetene er nesten uendelige, hvorvidt de er husnummer, navneskilt, gateskilt for Old Town (gammelbyen), parkeringsskilt eller informasjonsskilt.
Spør om ditt prisoverslag, vi vil gjerne hjelpe deg i løpet av prosessen.

« Gå tilbake til oversikt