Logo Willems Classics
Nettbutikk for standard skilt

Annonsesektoren

Som et reklamebyrå er du involvert med forming, innhold, meldinger og medier for dine kontoer.  Kommunikasjonen i emalje, tinn eller aluminium er ekstra spesiell på grunn av dets tidløse, klassiske, holdbare og nostalgiske utseende.  Og mest av alt, dette mediet bærer løftet om å bli et ikon i dag til langt i fremtiden.  Som noe for en samler eller bare som en nostalgisk suvenir.  Husk de mange gamle skiltene for Persil, Van Oordt sigaretter, Borgward biler, Adelaar og mange flere.

De mulige formene i emalje er nesten uendelige så vel som de mulige applikasjonene.  Bortsett fra  ‘standard annonseringsskilt’  kan emalje, tinn eller aluminium brukes i termometer, klokker, kappekroker, blisterbokser, innpakning, stativ, kalendre, serveringsbrett, etc. etc.

Applikasjonen av emalje, tinn og aluminium i kommunikasjon kan også finne sted i distribusjonskanalen (slik som ved forhandlere eller franchisehandel) for varehandel, innenfor et konsept, som en premie, for representasjon, for å angi stemningen etc.

 

Denne websiden inneholder utallige eksempler som ikke bare vil inspirere en kreativ direktør men mest av alt er en partner som er villig til å hjelpe til.  I konsept, i kreativitet, som din sparring-partner, for implementeringen, ja til og med for distribusjonen.

LA DEG SELV BLI INSPIRERT.  BLI OVERRASKET.

Ring oss!

Hvis du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med oss!

By på?

Be om prisoverslag gjennom skjemaet vårt

Håndverk

Kvalitet siden 1983

Kjapp levering

Direkte fra vår egen produksjon

Råd

Involvert i prosjektet ditt

Varig

Varig reklame for merkevaren din