Annonsesektoren

Webshop for standard signs
 • Håndverk

  Kvalitet siden 1983

 • Kjapp levering

  Direkte fra vår egen produksjon

 • Råd

  Involvert i prosjektet

 • Varig

  Varig reklame for merkevaren

Som et reklamebyrå er du involvert med forming, innhold, meldinger og medier for dine kontoer.  Kommunikasjonen i emalje, tinn eller aluminium er ekstra spesiell på grunn av dets tidløse, klassiske, holdbare og nostalgiske utseende.  Og mest av alt, dette mediet bærer løftet om å bli et ikon i dag til langt i fremtiden.  Som noe for en samler eller bare som en nostalgisk suvenir.  Husk de mange gamle skiltene for Persil, Van Oordt sigaretter, Borgward biler, Adelaar og mange flere.

De mulige formene i emalje er nesten uendelige så vel som de mulige applikasjonene.  Bortsett fra  'standard annonseringsskilt'  kan emalje, tinn eller aluminium brukes i termometer, klokker, kappekroker, blisterbokser, innpakning, stativ, kalendre, serveringsbrett, etc. etc.

Applikasjonen av emalje, tinn og aluminium i kommunikasjon kan også finne sted i distribusjonskanalen (slik som ved forhandlere eller franchisehandel) for varehandel, innenfor et konsept, som en premie, for representasjon, for å angi stemningen etc.

 

Denne websiden inneholder utallige eksempler som ikke bare vil inspirere en kreativ direktør men mest av alt er en partner som er villig til å hjelpe til.  I konsept, i kreativitet, som din sparring-partner, for implementeringen, ja til og med for distribusjonen.

La deg selv bli inspirert.  Bli overrasket. 

« Gå tilbake til oversikt